Fotmassage stockholm massage privat stockholm

Fotmassage stockholm massage privat stockholm Centralbadet ligger mitt i hjärtat av Stockholm på Drottninggatan. Här får du en fulländad upplevelse i vårt Spa med alla behandlingar man kan önska. Läs och skriv rekommendationer om Företagsmassagen i Stockholm. Vi kommer ut till ditt företag och erbjuder massage till era medarbetare för att de ska bli fyllda av energi och Krister S skrev om Företagsmassagen - privat en del av Företagsmassagen Jag valde behandlande helkroppsmassage resp fotmassage. Privat fiskspa med massage i centrala Stockholm; Uppmjukande fotbad; 30 minuter med fiskarna och lätt fotmassage efteråt; Privat spa under hela din. Företagsmassagen Norr Mälarstrand välkomnar dig som vill ha massage privat, är gravid eller företagskund. Använd ditt friskvårdsbidrag från Actiway, Benify.

Företagsmassagen

Fotmassage stockholm massage privat stockholm Adnan A skrev om Företagsmassagen - privat en del av Företagsmassagen. Thitaree talar svenska och engelska. Moa Å skrev om Företagsmassagen - privat en del av Företagsmassagen. Hej Frida, tråkigt att du fått denna upplevelse av ditt besök hos oss.

Det är en djupgående massage som fokuserar på att lösa upp knutar, triggerpunkter och stela muskler. Har du ont i axlar, nacke, armar eller rygg. De är belägna på   Södermalmi   city   och en vid   St Eriksplan.

Luxury Spa - Spa behandlingar i hjärtat av gamla stan. Njut av tystnaden och lugnet i våra tals valv. Läs och skriv rekommendationer om Företagsmassagen i Stockholm. Vi kommer ut till ditt företag och erbjuder massage till era medarbetare för att de ska bli fyllda av energi och Krister S skrev om Företagsmassagen - privat en del av Företagsmassagen Jag valde behandlande helkroppsmassage resp fotmassage.

Centralbadet ligger mitt i hjärtat av Stockholm på Drottninggatan. Här får du en fulländad upplevelse i vårt Spa med alla behandlingar man kan önska.

Sthlm Physique - ActiWay

Sabai Sabai Spa välkomnar dig som vill testa på ett traditionellt thaispa. När vi var färdiga stod samma person och pratade i headset privat.

Drottninggatan 88 36 Stockholm. Click to open a larger map. Åldersgräns: 18 år (16 år i målsmans sällskap) Integritetspolicy. Namn E-postadress. Ärende. Företagsmassagen erbjuder massage på jobbet i Stockholm åt företag, även erbjuder vi behandlande massage, avslappnande oljemassage, fotmassage.

Läs och skriv rekommendationer om Företagsmassagen i Stockholm. Vi kommer ut till ditt företag och erbjuder massage till era medarbetare för att de ska bli fyllda av energi och Krister S skrev om Företagsmassagen - privat en del av Företagsmassagen Jag valde behandlande helkroppsmassage resp fotmassage. Drottninggatan 88 36 Stockholm. Click to open a larger map. Åldersgräns: 18 år (16 år i målsmans sällskap) Integritetspolicy. Namn E-postadress. Ärende. Luxury Spa - Spa behandlingar i hjärtat av gamla stan.

Njut av tystnaden och lugnet i våra tals valv.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail